divendres, 17 d’abril del 2020

PREPARANT EL 3r TRMESTRE...

Bon dia, 
vosaltres continuau de vacances, però jo he començat a preparar el funcionament d'aquest darrer trimestre, pareix esser que continuarem a casa, però sit tot va bé, se flexibilitzarà una mica aquest confinament. 
Continuarem treballant amb el blog, igual que abans, però a més introduirem el Classroom. El Classroom és una eina que se troba al vostre correu electrònic de l'escola, clicant al gooffre . El gooffre li deim als 9 puntets que apareixen a la part superior dreta de la pantalla del vostre correu, ja ho sabeu. Dins el Classroom trobareu les matèries: català, castellà, matemàtiques i socials i clicant allà trobareu les tasques. A mesura que vagi penjant alguna cosa al Classroom vos informaré de com ho heu de fer. No oblideu que jo també ho estic aprenent a fer 😜.

Vos heu d'acostumar cada dia a mirar el Blog i també el vostre correu de l'escola (ara ja tot sempre ho heu de fer amb el vostre correu de l'escola, no amb el dels vostres pares, així aprenem). Al correu de l'escola vos hi apareixeran avisos de les tasques que jo pengi al classroom. No passeu pena, per que jo vos ho diré també al blog, estam començant. 

Aquest 3r trimestre avançarem molt poquet el temari i sense angoixar-nos, per què tot el que treballem ara, tenim la sort que a sisè ho tornarem a veure, o sigui que tranquil·litat, farem el que poguem i repassarem el que hem fet fins ara. El coronavirus ens ha donat l'oportunitat i el temps per fer altres aprenentatges més importants que els acadèmics, com puguin ser: la paciència, la creativitat, la gestió de les angoixes, aprendre a fer  tasques de casa (fer el llit, endreçar l'habitació, posar la rentadora, cuinar, parar taula...), recuperar jocs de taula que teníem abandonats, llegir... i tot plegat són aprenentatges per la vida. 
Aquí teniu un possible horari que intentarem seguir durant aquest trimestre. La intenció d'aquest nou horari és ajudar-vos a voltros però també per organitzar-me jo. Aquest horari el podeu adaptar a les hores que vosaltres volgueu, dematí, capvespre...