DEURES
Curs 2019-20                                                                         Nivell:  5è
SETMANA del 15 al 19  de juny de 2020

Dilluns  15 de juny de 2020   

ANGLÈS: Consultau el classroom d'anglès.

PROPOSTA ESPORTIVA "Acroesport", una proposta física on intervé l'equilibri i l'agilitat, la trobareu al classroom de castellà. Hi ha la proposta, un vídeo perquè pogueu aprendre postures de la vostra edat i un cartell amb molts exemples per anar agafant agilitat i confiança. Alerta a caure!!!. És una proposta de na Judit Moragues.

Dimarts 16 de juny   de 2020 
        TUTORIES PRESENCIALS VOLUNTÀRIES:
DE L'1 AL 13 DE LA LLISTA  de les 9.15 fins a les 10.15h 
DEL 14 AL 26 DE LA LLISTA de les 10.30 fins a les 11.30h

RELIGIÓ: Consultau el classroom de religió

PROPOSTA  QUÍMICA " OHHHH" Trobareu la proposta química  al classroom de socials. Teniu la proposta per saber el material i un vídeo per saber com fer-ho.

Dimecres 17 de juny de 2020

ANGLÈS: Consultau el classroom d'anglès.
NATURALS: Consultau el classroom de naturals

              AVUI TENIU DUES PROPOSTES, O LES DUES O EN TRIAU UNA...

PROPOSTA ORIENTAL "Un mandala a la natura" Trobareu la proposta   al classroom de socials i també unes mostres És una proposta de na Maria Vilanova.

PROPOSTA LINGÜÍSTICA "Pasapalabra" Trobareu la proposta del joc de les definicions al classroom de català. És una proposta d'en Pau Pons.

Dijous 18 de juny de 2020 
  UN VIATGE PER: COPIAR AL QUADERN EL VIATGE DE NA SALMA

PROPOSTA PREHISTÒRICA "Art rupestre" Trobareu la proposta  al classroom de socials. Teniu la proposta, uns vídeos sobre la prehistòria i també un vídeo de com fer art rupestre a l'escola. 

Divendres 19 de juny  de 2020

                    PROPOSTA BRUTAL  "Slime" Trobareu la proposta al classroom  de català, els ingredients, i un vídeo de com fer slime casolà. És una proposta de na Shanna. Alerta a embrutar i a embrutar-se massa.  !!!

                    PROPOSTA CASOLANA " Fresc o gelat" Trobareu la proposta al classroom de català.  Segur que tots ho heu fet a vegades, fer gelat, fer granissat o simplement fer un polo amb el gust (taronja, llimona, cola, maduixa, llet, iogurt...) i el motlle que més vos agradi. Si teniu ganes de fresc, ara que està a punt de començar l'estiu. Provau...

                QUÈ PASSEU UN BON ESTIU, ENS VEIM AVIAT PEL CARRER , PER LA PLATJA, PER LA PLAÇA... DISFRUTAU I GAUDIU DE L'ESTIU I LES VACANCES TANT COM POGUEU, PERÒ RECORDAU QUE S'HA DE FER CAS A LES RECOMANACIONS. AL SETEMBRE HI TORNAREM.💚💜💓😍


___________________________________________

PROPOSTA   PEL CAP DE SETMANA 9 i 10 DE MAIG

LA PROPOSTA ÉS LLEGIR

Si no teniu cap llibre començat, ara és el moment... ___________________________________________

PROPOSTA CIENTÍFICA PER AQUEST CAP DE SETMANA 
1, 2 i 3 DE  MAIG


Per aquest cap de setmana vos propòs una estona de ciència. És un experiment per entendre el concepte de densitat. Tots i totes heu escoltat la paraula, però ben bé no sabríeu explicar-ho. La densitat és una de les propietats de la matèria. 
Si vos animau a fer una estona de ciència, primer preparau el material i després seguiu les instruccions, feis-vos alguna foto de científics bojos i la m'enviau. Escriviu en un full a quines conclusions heu arribat i el que heu après. Esper que passeu una estona divertida. Oblidava dir-vos que és un experiment per fer tota la família, grans i petits. Endavant...


________________________________________

PROPOSTA PER AQUEST CAP DE SETMANA
SETMANA 25 i 26 D'ABRIL Aquesta setmana ha estat Sant Jordi, el dia del llibre, potser altres anys teníeu el costum de comprar-vos un llibre.   Enguany potser no ha estat possible, ja hi serem a temps. Vos propòs una manualitat,  fer un punt de llibre. N'he trobat alguns que m'han agradat i eren molt originals i creatius. Vos animau... Jo també en faré un i el REGALARÉ a algú.________________________________________

PROPOSTA PER AQUEST CAP DE SETMANA
SETMANA 4-5 D'ABRIL


Sé que a alguns, igual que a jo vos agrada fer títols i d'altres voldríeu millorar els que feis. He estat cercant i se veu que hi ha molta gent que també li agrada tenir els quaderns amb títols... Vos pas uns enllaços per noves idees, però si cercau, encara en trobareu més... Va artistes!!!__________________________________________


PROPOSTA TEATRAL PER AQUEST CAP DE SETMANA 28-29 DE MARÇ

Recordau el conte de l'accentuació, amb el qual vàrem aprendre les normes per accentuar? segur que sí que el recordau, el dels supermercats.
Idò per tal que recordeu una mica la normativa de l'accentuació en català, vos propòs, si voleu, fer una representació a casa, davant la família i els explicau l'accentuació en català (recordau que les agudes era només: a,e,i,o,u, as,es, is, os, us, EN, IN.I pels que no heu fet retrat Arcimboldo, també animau-vos...

___________________________________________


PROPOSTA ARTÍSTICA PEL CAP DE SETMANA
DEL 21 AL 22 DE MARÇ (activitat voluntària)

Giuseppe Arcimboldo (Milà1527-Milà1593) fou un pintor italià, conegut sobretot per les seves representacions de la cara humana a partir de flors, fruites, plantes, animals o objectes.
            
La proposta no és tan complicada, provau de fer algun retrat, aquí vos deix algunes creacions. La superfície pot esser un paper, un cartró o en el meu cas ha estat directament damunt el banc de feina de la cuina. Podeu fer alguna foto i la m'enviau per correu electrònic i podem fer una exposició digital-virtual.

_____________________________________________

PREVISIÓ D'EXAMENS DEL 1r TRIMESTRE: Visites, sortides i activitats 3r  trimestre: