dilluns, 20 d’abril del 2020

20 D'ABRIL DE 2020

JA HI TORNAM A SER. BLOG OBERT...



Començam aquest darrer trimestre igual com el vàrem acabar, ja veurem si serà per tot el que queda de curs o ens podrem veure i escoltar de prop, hem de ser optimistes.

Aquest trimestre cada dia heu d'obrir el blog i allà consultar la feina del dia i després mirar el vostre correu i allà rebreu els avisos de la feina del classroom. Normalment les feines del classroom seran les que m'haureu d'enviar i les de les pestanyes del blog les que fareu al quadern i corregireu amb  el solucionari. La idea és que mica en mica, i sense presses ens anem avesant a classroom.

Per altra banda heu d'intentar ser constants i organitzats, perquè el que realment se valorarà aquest trimestre és la feina del dia a dia, l'entrega de les tasques amb puntualitat.  Tots els continguts que ara treballem,  l'any que ve les tornarem a treballar, però esforçau-vos.

IMPORTANT, avui teniu un qüestionari de socials s'ha de respondre entre les 9h i les 13h, més tard ja no vos deixarà, podeu consultar els vostres apunts.

I bé res més. Ahhh sí !!! Demà tenim un MEET (una videoconferència)  a les 12h. Vos passaré les instruccions avui pel whatssap.

                                          Ànims i demà ens veim les cares. Muaaa :)