QUÈ HI ENTRA ?


Aquesta pàgina, durant els dies de confinament, servirà per deixar constància de les feines fetes les anteriors setmanes i així aquells alumnes que per algun motiu s'han endarrerit, la podran consultar.


SETMANA DEL 11 AL  15 de MAIG DE 2020- 5è de Primària
DILLUNS 11
CATALÀ: Continuam amb l'adjectiu. Ves a la pestanya de català del blog i fes els exercicis 1, 2 i 3 al teu quadern o imprimeix la fitxa i aferra-la al quadern. Després revisa el solucionari i corregeix.
ANGLÈS: Consultau el classroom d'anglès.
MATEMÀTIQUES:  Repassam conceptes del 1r i 2n trimestre. Ves a la pestanya de matemàtiques i realitza els exercicis al teu quadern o imprimeix la fitxa.
SOCIALS:  Ves al classroom de socials imprimeix el mapa mud i assenyala els accidents geogràfics que t'indiquen. Després fes una foto i envia-la. Aquesta tasca és una mica més llarga, i l'has de fer bé. Se pot enviar fins divendres 15 de maig.
DIMARTS 12
AVUI A LES 12:00h tenim MEET (videoconferència)
                         (dubtes, preguntes,  explicarem les restes amb h/m/s) 


CASTELLÀ: Ves al classroom de castellà, llegeix la notícia de n'Emily Jones i després respon a les preguntes de comprensió. Un cop hagis acabat lla feina revisa-la i envia-la.
MATEMÀTIQUES: Ves a la pestanya de matemàtiques del blog mira el vídeo del procediment per a restar h/m/s i després copia l'explicació al teu quadern de matemàtiques.
RELIGIÓ: Consultau el classroom de religió
CATALÀ: -----------------      

DIMECRES 13
MATEMÀTIQUES:  Fitxa 1 restes amb hores/minuts /segons. A la pestanya de mates del blog. Després consulta el solucionari i corregeix.
CATALÀ(ORTOGRAFIA): La essa sonora. Ves al classroom de català i fes la tasca de cercar les paraules de la imatge que tenen el so de la essa sonora. Després envia la tasca.
ANGLÈS: Consultau el classroom d'anglès.
NATURALS: Consultau el classroom de naturals

DIJOUS 14
MATEMÀTIQUES: Fitxa 2  restes amb hores/minuts /segons . A la pestanya de mates del blog. Després consulta el solucionari i corregeix.
CATALÀ: Continuam amb l'adjectiu. Ves a la pestanya de català del blog i fes els exercicis 4,5, 6,7, 8 al teu quadern o imprimeix la fitxa i aferra.la al teu quadern. Després revisa el solucionari i corregeix.
UN VIATGE PER... ----------------
CASTELLÀ/ SOCIALS: Acabar el mapa físic de dilluns 11
DIVENDRES 15
CASTELLÀ:  Subjecte i predicat. Ves al classroom de castellà i realitza la tasca proposada, després envia-la per corregir.
CATALÀ: Expressió escrita D'aquí a deu anys... Ves al classroom de català i trobaràs la tasca.
Una vegada acabada envia-la per corregir.
MATEMÀTIQUES:  Enigma matemàtic. Ves a la pestanya dels enigmes matemàtics del blog
i fes l'enigma al teu quadern. Després comprova la solució.
_____________________________________________________________________________
SETMANA DEL 4 AL  8 de MAIG DE 2020- 5è de Primària
DILLUNS 4
CATALÀ: Al classroom de català, trobaràs una lectura d'una notícia i també unes preguntes de comprensió de la notícia. Llegeix i contesta, després clica damunt    per enviar la tasca.
ANGLÈS: Consultau el classroom d'anglès.
MATEMÀTIQUES: Pràctica 4 sumes. Ves a la pestanya de matemàtiques i fes les sumes d'hores, minuts i segons al teu quadern de mates. Les solucions més tard...
SOCIALS:  Repàs dels continguts del bloc d' Espanya física( caps, golfs, límits, rius, relleu...) A la pestanya de socials trobaràs els continguts i els enllaços per poder-ho practicar. La setmana que ve farem un qüestionari.
DIMARTS 5
AVUI A LES 10:00h tenim MEET (videoconferència)

CASTELLÀ:  -----------------------
MATEMÀTIQUES:  Fitxa repàs de sumes 1. La trobareu a la pestanya de matemàtiques i la podeu imprimir o fer al quadern, com vos vagi millor. Les solucions més tard...
RELIGIÓ: Consultar el classroom de religió
CATALÀ: Joc Lingüístic Respostes coherents. Anau  a la pestanya del jocs lingüístics i feis la feina al vostre quadern de català. Solucions més tard...

DIMECRES 6
MATEMÀTIQUES:  Fitxa repàs de sumes 2. La trobareu a la pestanya de matemàtiques i la podeu imprimir o fer al quadern, com vos vagi millor. Les solucions més tard...
CAT/CAST(ORTOGRAFIA): Palabras compuestas. Realiza la ficha interactiva de las palabras compuestas que encontrarás en el  classroom de castellà.
ANGLÈS: Consultau el classroom d'anglès.
NATURALS: Consultau el classroom de naturals

DIJOUS 7
MATEMÀTIQUES:  Repassam les expressions de temps, feis les pàgines 13 i 14 del quadernet de mates. (Atenció crec que a l'exercici 3 de la pàg. 14 hi ha alguna errada). Les solucions més tard...
CATALÀ: L'adjectiu. Ves a la pestanya de català, copia la informació de l'adjectiu al teu quadern i fes els exercicis 1, 2 i 3 al teu quadern
UN VIATGE PER... ----------------
CASTELLÀ: Juego lingüístico 8 Preguntas coherentes.  Anau  a la pestanya del jocs lingüístics i feis la feina al vostre quadern de castellà. Solucions més tard...
DIVENDRES 8
CASTELLÀ:  Busca imágenes de Farouk James que te permitan hacer una descripción rica y elaborada sobre él. La descripción tiene que tener mínimo 5 línias. Puedes realizar la descripción en la tarea del classroom castellà y después enviarla. .
CATALÀ:-Omple la graella que tens al classroom de català. És un document compartit
Quin llibre tens entre les mans ?.
 L'adjectiu. Ves a la pestanya de català, copia la informació de l'adjectiu al teu quadern i fes els exercicis 4 i 5  al teu quadern

MATEMÀTIQUES:   Repassam les expressions de temps, feis la pàgina 15 del quadernet de mates. Les solucions més tard...   Dimarts començarem amb les restes, les explicarem al meet de dimarts 12 de maig.

* ELS DIVENDRES, ÉS PER POSAR-SE AL DIA TOTS AQUELLS QUE                                DURANT LA SETMANA VOS QUEDEN FEINES PENDENTS. REVISAU LES TASQUES I ENTREGAU TOT EL QUE TENIU PENDENT, JA SABEU QUE ELS DIVENDRES CAPVESPRE, JA PREPAR LES FEINES DE LA SETMANA VINENT
* RECORDAU QUE DIA 15 DE MAIG ÉS EL DARRER DIA PER ENTREGAR ELS                                            VÍDEOS DELS BOOKTUBERS.

                                                       


SETMANA DEL 27 AL 30 D'ABRIL DE 2020- 5è de Primària
DILLUNS 27
CATALÀ: L'accent diacrític. Obriu la pestanya de català del blog i copiau al quadern la graella dels accents diacrítics. Estudiar-la.
ANGLÈS: Consultau el classroom d'anglès o el blog
MATEMÀTIQUES: Anau a la pestanya de matemàtiques i mirau els vídeo de com es sumen les hores, minuts i segons (dimarts 28 a les 10:00h ho explicaré per videoconferència), però abans mirau els vídeos.

SOCIALS:  Qüestionari Espanya Física (serralades i rius) el trobareu al Classroom de Socials (s'ha de contestar entre les 8.30 i les 20h)
DIMARTS 28
CASTELLÀ: Comprensió lectora. Trobareu aquesta tasca al Classroom de castellà. Un cop feta clicau damunt finish i la m'enviau (possiblement vos demanarà el meu correu, ja el sabeu, el de l'escola). També la podeu trobar a la pestanya de castellà (però pel clasrrom la me podreu enviar)
MATEMÀTIQUES:  Pràctica 1 (sumes amb hores, minuts i segons)  a la pestanya de matemàtiques copiau l'exercici i feis la tasca al quadern de matemàtiques. Solucions més tard...
RELIGIÓ: Consultar el classroom de religió
VALORS:-------------
CATALÀ: Joc Lingüístic Qui és quí. Anau  a la pestanya del jocs lingüístics i feis la feineta al vostre quadern de català. Solucions més tard...
DIMECRES 29
MATEMÀTIQUES:  Pràctica 2 (sumes amb hores, minuts i segons)  a la pestanya de matemàtiques copiau l'exercici i feis la tasca al quadern de matemàtiques. Solucions més tard...
CAT/CAST(ORTOGRAFIA):  Practicam l'accent diacrític. Obriu la pestanya de català del blog i feis la feina al quadern de català. Solucions més tard...
ANGLÈS: Consultau el classroom d'anglès o el blog
NATURALS: Consultau el classroom de naturals

DIJOUS 30
MATEMÀTIQUES:  - Pràctica 3 (sumes amb hores, minuts i segons)  a la pestanya de matemàtiques copiau l'exercici i feis la tasca al quadern de matemàtiques.
- Respondre una pregunta de mates al Classroom de mates.

CATALÀ: Expressió escrita El trébol de quatre fulles. Acabar el conte. Ves al classroom i trobaràs aquesta tasca. És una tasca semblant a la de l'illa desèrtica (heu de llegir les instruccions i contestar-la dins el document El trébol de quatre fulles que vos adjunt al classroom.
UN VIATGE PER... ----------------
CASTELLÀ: És tracta d'una tasca compartida entre tots, a veure com ens va. S'ha de fer al classroom i es diu La oferta de trabajo. Trobareu la tasca i les instruccions de com realitzar-la al classroom de castellà. No pot faltar ningú, a veure si ho aconseguim.

SETMANA DEL 20 AL 24 D'ABRIL DE 2020- 5è de Primària

DILLUNS 20

CATALÀ: Començam el tema 3. Copiau l'index (pestanya de català) així com feim sempre.
                  Escoltau el conte d'en Sebastià i responeu a les preguntes de comprensió (pestanya
                  de català). Tot al quadern de català
ANGLÈS: Consultau el blog d'anglès i el classroom
MATEMÀTIQUES: Començam el tema 6 (Mesures de temps) Copiau  l'index al
                                  vostre quadern de  mates i les explicacions del primer punt d'aquest tema:
                                  hores, minuts i segons. Mirau si ho enteneu. Demà practicarem
SOCIALS: al Classroom de Socials vos he preparat un qüestionari sobre el tema de la població (ja ho hem estudiat). A veure com vos va això del classroom, és per provar, ATENCIÓ només se pot respondre avui dilluns 20 d'abril entre les 9h i les 13h, Un cop fet, clicau  ENVIAR i jo el rebré.DIMARTS 21

CASTELLÀ: Empezamos el tema 3. Copiad el índice en vuestro cuaderno (pestaña castellà).
                        Y después realizad la expresión escrita "Tras mi ventana" (pestaña castellà).
                       Aquesta activitat la podeu fer al drive i la m'enviau a jo la vos corregiré. També
                       la posaré al blog pestanya castellà per si algú li va millor)
MATEMÀTIQUES: Fitxa hores, minuts i segons (pestanya de matemàtiques) fer al quadern. Posar abans el títol del punt 1.
RELIGIÓ: La mestra de religió vos envia la tasca al vostre correu.
VALORS:-------------
CATALÀ: ------------

DIMECRES 22
MATEMÀTIQUES: Punt 2 Expressions complexes i incomplexes. Copiau les explicacions al vostre quadern i mirau el vídeo (vàries vegades). Demà farem una fitxa per practicar,
CAT/CAST(ORTOGRAFIA): Gran dictat. He gravat un audio que trobareu a la pestanya del Gran Dictat. No posam nota, no faceu trampes😏. Serveix només per aprendre a escriure paraules més complicades. El podeu fer al vostre quadern. Després consultau les solucions.
ANGLÈS: Consultau el blog d'anglès i el classroom

NATURALS: -----------

DIJOUS 23

MATEMÀTIQUES: Fitxa punt 2 expressions complexes i incomplexes (pestanya de matemàtiques)
CATALÀ: - Anau al classroom català i responeu a la pregunta d'investigació del dia del                                  llibre. Trobareu la pregunta al classroom i l'heu de contestar al classrrom
                      (fixau-vos a la part dreta superior de la pantalla i clicar ENTREGA)
                  -   Llegiu la llegenda de Sant Jordi a l'enllaç (pestanya de català) i responeu a les
                      preguntes de gramàtica i ortografia, al vostre quadern de català.
UN VIATGE PER... ----------------
CASTELLÀ: ----------------

DIVENDRES 24

ANGLÈS: Consultau el blog d'anglès i el classroom
CASTELLÀ: Juego lingüístico "definiciones" El trobareu a l'apartat dels jocs lingüístics, el podeu fer al quadern de castellà.
CATALÀ: Expressió escrita "L'illa desèrtica". Anau a la pestanya de català i seguiu les instruccions.

MATEMÀTIQUES: enigma matemàtic "poema enigmàtic" (pestanya enigmes) fer la tasca al quadern de matemàtiques.

SETMANA DEL 6 AL 8 D'ABRIL DE 2020- 5è de Primària


DILLUNS 6

CATALÀ: Joc lingüístic 6 ( al quadern de català)
MATES: Repàs operacions 1 x i : 10, 100, 1000. Imprimiu la imatge o bé copiau les operacions al vostre quadern de mates i resoleu les operacions.
SOCIALS:copiau al  quadern de socials, els esquemes dels sectors de població que trobaràs a la pestanya de socials. (repàs bloc de població)
ANGLÈS: consultar el blog d'anglès

DIMARTS 7
CASTELLÀ: Fer treball d'en Klaus Nowak
MATES: enigma matemàtic 9 (bloc: fraccions- al quadern de matemàtiques)
NATURALS: joc dels sentits (anau a activitats en línia)

RELIGIÓ: només pels alumnes de religió. Na Xisca vos enviarà un correu a la vostra adreça de l'escola.

DIMECRES 8
CASTELLÀ: Juego lingüístco 6 (al quadern de castellà)
CASTELLÀ: Fer treball d'en Klaus Nowak
MATES: Repàs operacions 2 x i : 10, 100, 1000
MATES: enigma matemàtic 10 (bloc: geometria- al quadern de matemàtiques)
ANGLÈS: consultar el blog d'anglès


FEINA PER LES VACANCES: LLEGIR, LLEGIR  I  LLEGIR .. TROBAREU LES INSTRUCCIONS DELS BOOKTUBERS A LA P

SETMANA DEL 30 DE MARÇ AL 3 D'ABRIL DE 2020- 5è de Primària

DILLUNS 30

MATEMÀTIQUES: enigma 1 i 2 (els teniu al blog apartat enigmes matemàtics)
                                  quadernet de mates pàgines 5 i 6 (autocorrecció al solucionari)
CASTELLÀ: Fer treball d'en Klaus Nowak
NATURALS: Fer els mapes conceptuals
ANGLÈS: anau al blog d'anglès


DIMARTS 31

MATEMÀTIQUES: enigma 3 (el teniu al blog apartat enigmes matemàtics)
                                  quadernet de mates pàgines 7 i 8  (autocorrecció al solucionari)
CATALÀ: exercicis repàs tema 1 (1r trimestre) al quadern de català (trobareu els exercicis a la pestanya català)
NATURALS: Continuar amb els mapes conceptuals ( si ja els heu acabat, RELAX)
RELIGIÓ: únicament pels alumnes de religió. Na Xisca, la professora, vos fa arribar aquestes orientacions. Estan penjades a la pestanya de Valors.


DIMECRES 1

MATEMÀTIQUES: enigma 4 i 5  (el teniu al blog apartat enigmes matemàtics)
                                  quadernet de mates pàgines 9 i 10 (autocorrecció al solucionari)
CASTELLÀ: Avançar  treball d'en Klaus Nowak
NATURALS: Per repassar els conceptes del tema dels sentits mirau el vídeo (el trobareu a activitats en línia)
ANGLÈS: anau al blog d'anglès

DIJOUS 2

MATEMÀTIQUES: enigma 6  (el teniu al blog apartat enigmes matemàtics)
                                  quadernet de mates pàgina 11 (autocorrecció al solucionari)
CATALÀ: exercicis repàs tema 2 (2n trimestre) al quadern de català (trobareu els exercicis a la pestanya català)

DIVENDRES 3

MATEMÀTIQUES: enigmes 7 i 8  (els teniu al blog apartat enigmes matemàtics)
                                 quadernet de mates revisar que totes les pàgines estiguin corregides
CASTELLÀ: Avançar  treball d'en Klaus Nowak

ANGLÈS: anau al blog d'anglès SETMANA DEL 23 AL 27 DE MARÇ DE 2020- 5è de Primària
               
DILLUNS 23
                   
- MATEMÀTIQUES:  Pràctica 8 decimals (al quadern)
- SOCIALS: fitxa petita mapa 1
- CASTELLÀ JUEGO LINGÜÍSTICO 3  (anau a la pàgina de jocs lingüístics del bloc i feu la tasca al quadern de castellà)
- Un viatge per... (si encara no heu acabat els viatges, aprofitau per fer-ho. Recordau posar la foto)
- ANGLÈS: entrar al bloc d'anglès i practicar els exercicis online proposats.

DIMARTS 24

- MATEMÀTIQUES:  repàs 1r-2n trimestre exercicis 1,2,3 i 4 ( se poden fer a la mateixa fitxa)
- SOCIALS: fitxa petita mapa 2
- CATALÀ: JOC LINGÜÍSTIC 4 (anau a la pàgina de jocs lingüístics del bloc i feu la tasca al quadern de català)
- CASTELLÀ: practicar online l'accentuació (anau a activitats en línia)

 DIMECRES 25

- MATEMÀTIQUES: repàs 1r-2n trimestre exercicis 5,6,7 i 8 (se poden fer a la mateixa fitxa)
- SOCIALS: practicar relleu i rius d'Espanya online (anau a la pàgina activitats en línia)       
- CASTELLÀ JUEGO LINGÜÍSTICO 4  (anau a la pàgina de jocs lingüístics del bloc i feu la tasca al quadern de castellà)
- CATALÀ: practicar online l'accentuació  (anau a activitats en línia)
- NATURALS: acabar les fitxes dels sentits
- ANGLÈS: entrar al bloc d'anglès i practicar els exercicis online proposats.


DIJOUS 26

- MATEMÀTIQUES: REPÀS 1r-2n trimestre exercicis 9 i 10 (se poden fer a la mateixa fitxa)
- CATALÀ: JOC LINGÜÍSTIC 5 (anau a la pàgina de jocs lingüístics del bloc i feu la tasca al quadern de català)
- CASTELLÀ: practicar online l'accentuació  (anau a activitats en línia)


DIVENDRES 27
- ANGLÈS: entrar al bloc d'anglès i practicar els exercicis online proposats.
- MATEMÀTIQUES :REPÀS 1r-2n trimestre exercici  11 (se poden fer els problemes a la mateixa fitxa)
- CASTELLÀ JUEGO LINGÜÍSTICO 5  (anau a la pàgina de jocs lingüístics del bloc i feu la tasca al quadern de castellà)
- SOCIALS: estudiar el quadernet de població

                                     Fins dilluns...
       
PROPOSTA TEATRAL PER AQUEST CAP DE SETMANA 28-29 DE MARÇ

Recordau el conte de l'accentuació, amb el qual vàrem aprendre les normes per accentuar? segur que sí que el recordau, el dels supermercats.
Idò per tal que recordeu una mica la normativa de l'accentuació en català, vos propòs, si voleu, fer una representació a casa, davant la família i els explicau l'accentuació en català (recordau que les agudes era només: a,e,i,o,u, as,es, is, os, us, EN, IN.
 

SETMANA DEL 16 AL 20 DE MARÇ DE 2020- 5è de Primària
DILLUNS 16
- Matemàtiques: pràctica 3 decimals (al quadern)
-Socials: fitxa dina 3 nº 8 de repàs de províncies i CCAA.
- Un viatge per Màlaga
- Català: joc lingüístic 1 al quadern de català (anau a jocs lingüístics)
- Llegir llibre Klaus Nowak
- Anglès: entrar al bloc d'anglès i practicar els exercicis online proposats.


DIMARTS 17
- Matemàtiques: pràctica 4 decimals (al quadern)
-Socials: fitxa dina 3 nº 2 límits.
- Un viatge per València
- Castellà: juego lingüístico 1 al quadern de castellà (anau a jocs lingüístics)
- Llegir llibre Klaus Nowak
DIMECRES 18
- Matemàtiques: pràctica 5 decimals (al quadern)
-Socials: fitxa dina 3 nº 3 relleu.
- Un viatge per València
- Naturals: feina els sentits (la trobareu al blog apartat activitats en línia)
- Acabar feines del taller de llengües
- Català: joc lingüístic 2 al quadern de català (anau a jocs lingüístics
- Llegir llibre Klaus Nowak
- Anglès: entrar al bloc d'anglès i practicar els exercicis online proposats
DIJOUS 19
- Matemàtiques: pràctica 6 decimals (al quadern)
- Castellà: juego lingüístico 2 al quadern de castellà (anau a jocs lingüístics)
-Socials:practicar online el relleu de la península ibèrica (activitats en línia).
-Naturals: feina dels sentits continuar
- Llegir llibre Klaus Nowak
DIVENDRES 20
- Matemàtiques: pràctica 7 decimals (al quadern)
-Socials: practicar online el relleu de la península ibèrica (activitats en línia).
- Català: joc lingüístic 3 al quadern de català (anau a jocs lingüístics
- Llegir llibre Klaus Nowak
- Anglès: entrar al bloc d'anglès i practicar els exercicis online proposats
PROPOSTA PEL CAP DE SETMANA (VOLUNTÀRIA) 21 i 22 de març
- Actualitzar la feina endarrerida
- Llegir llibre Klaus Nowak
- Fer un retrat ARCIMBOLDO per fer una exposició al blog (voluntari)

En aquest apartat hi trobareu el que entra a l'examen, allò que heu de repassar i estudiar per preparar bé l'examen, i recordau que fer els deures a diari és també una manera d'estudiar...
DILLUNS 9 DE MARÇ DE 2020 EXAMEN CATALÀ
- Accentuació
- Els dígrafs
- Paraules polisèmiques
- Paraules homòfones
- Signes de puntuació
- Els determinants
DIVENDRES 6 DE MARÇ DE 2020 EXAMEN DE CASTELLÀ
-  Los determinantes
- Abreviaturas y siglas
- Palabras polisémicas
- Palabras homófonas
- AcentuaciónDIMECRES 4 DE MARÇ DE 2020 EXAMEN MATEMÀTIQUES TEMA 3
- Múltiples i mcm
- Divisors i mcd
- Nombres primers i nombres composts
- Criteris de divisibilitat
- operacions amb decimals x i : 10, 100, 1000
- 2 divisions de 3 xifresDIMARTS 3 DE DESEMBRE DE 2019
- Les comunitats autònomes, situació. Uniprovincials i Pluriprovincials

DIMARTS 10 DE DESEMBRE DE 2019

-Les comunitats autònomes i les províncies