diumenge, 5 d’abril del 2020

DILLUNS 6 D'ABRIL DE 2020

Bon dia, 
ens espera una setmana curta i després tancarem el blog per vacances i també els quaderns, i ens quedarem a casa, això sí, però una mica més lliures. Alguns m'han demanat si tendreu deures durant les vacances. No hi haurà deures per aquells que hauran acabat el treball de castellà d'en Klaus Nowak abans de dimecres, els que no, haureu d'acabar de llegir i fer el treball, però aquest és un tema de com vos heu organitzat vosaltres durant aquestes setmanes.
Si que podreu preparar durant les vacances els BOOKTUBERS, però dimecres vos ho explicaré amb més detall. A part dels booktubers res més.
Aquesta setmana la dedicarem a repassar les operacions de  multiplicar i dividir decimals entre 10, 100 i 1000, ja que al darrer examen vaig veure que vareu fer moltes errades, sobretot a la divisió. 
També farem algun joc lingüístic i algun enigma per acomiadar aquest final de trimestre, estrany, diferent, HISTÒRIC.

Avui vos deix dos regals, un el vos fa en Sebastià, un conte musicat, per tal que l'escolteu atentament,  amb aquest conte més endavant hi treballarem. Ara mateix només vos demanam que l'escolteu, Clicau-hi damunt...

   CONTE: "UN GLOBUS PER A L'AVI"             



I en Joan Daniel des de la seva recuperació confinada, vos envia aquesta audició d'en Beethoven, perque vos fixeu com la imatge segueix perfectament la partitura i la dinàmica. Clicau-hi damunt i gaudiu la música i el vídeo.