dilluns, 23 de març de 2020

DILLUNS 23 DE MARÇ DE 2020

Bon dia, començam setmana nova i amb ganes que tot s'acabi i aviat tornem a la normalitat. Teniu la tasca preparada i  molt important  dir-vos que a activitats en línia trobareu el treball d'en Klaus Nowak, hores d'ara imagin que la majoria ja l'heu acabat de llegir o estau a punt de fer-ho. Per això podeu començar la guia de lectura, de seguida que vos vagi bé. Recordau-vos que s'ha de fer a l'ordinador i imprimir,  o a mà, però només aquelles persones que no disposen d'ordinador. S'ha d'entregar dia 30 d'abril, tal i com vos explic  a les instruccions.

Una altra cosa, un dia d'aquests farem un gran dictat, virtual, a distància, diferent, però un gran dictat. Estic pensant la manera... a Jocs lingüístics teniu el model per si el voleu preparar-ho al quadern de català.

també dir-vos que si vos queden feines pendents de la setmana passada, a la pàgina QUÈ HI ENTRA? del blog vos deix les tasques realitzades durant les setmanes passades.
                             Ja no me vull enrollar més...

I COMENÇAM L'EXPOSICIÓ "ARCIMBOLDO"

"Sense títol de moment" de n'Aina Cifre Oliver"Sense títol de moment" d'en Pau Pons"Galtes delicioses" de n'Aina Cifre Socias

"Ai!!! em fan mal els queixals" de na Mariona


"Una amiga rient" de na Maria Lladó"Volant per les estrelles" de na Júlia R."Na Pelo panxo i en Pelo pinxo" de na Margalida


                                         "Recordant un temps" d'en Miquel

                                            
                                          "Oh ! tortugues, lleons i fantasmes" de na Judit


                                                        "De festa, siiii" de n'Ona