dijous, 19 de març del 2020

DIJOUS 19 DE MARÇ DE 2020

Bon dia,
Més coses, en Sebastià de música vos passa la cançó que estaveu treballant a classe. M'ha enviat  un 'audio gravat per ell. Podeu accedir a ell clicant damunt sonrisas y lágrimas.

                                       "SONRISAS Y LÁGRIMAS"




Vull recordar,  supòs que ho feis bé,  la importància d'aquests dies de mantenir unes rutines i dedicar cada dia un temps a l'escola, al moviment (en la mesura que se pugui), als jocs de taula, a la higiene personal, a la Televisió o als joc. Vos recoman escoltar INFOK, és un informatiu de notícies d'actualitat, però pensades per nins-es, és a TV3, de dilluns a dijous a les 19.30h. Si clicau damunt la imatge podeu accedir als programes d'aquesta setmana, que com no podia ser d'una altra manera, informen dels Covid19. Animau-vos a escoltar les notícies per nins-es.




Ahir horabaixa ja vos vaig deixar el joc lingüístic d'avui, recordau que avui ha de ser en castellà,el nº 2, i per tant al quadern de castellà. Trobareu les instruccions com sempre a l'apartat dels jocs lingüístics del blog. A veure a quina paraula arribau i després la dibuixau o cercau una fotografia.
Recordau anar al dia amb la feina i no endarrerir-vos.  Revisau el solucionari i feis l'autocorrecció.

Pel cap de setmana vos faré una proposta artística. Assegurau-vos que a la gelera hi teniu una mica de fruita i verdura. Tranquils la cosa no va de menjar verd... he dit  FEINA ARTÍSTICA.