dijous, 7 de maig del 2020

DIVENDRES 8 DE MAIG DE 2020

Hola, acabam una altra setmana, cada vegada potser se'ns fa més pesat el sistema de treball, però ja no falta tant, sino tornam a les classes, heu de pensar que amb poques setmanes ja tendreu les vacances d'estiu, un estiu que potser per tots serà diferent, però alguna cosa bona li trobarem. No me cansaré de repetir-ho és important dur una rutina i treballar cada dia, millor els dematins, igual com si anàssim a classe. Aprofitau ara que ja podeu per sortir alguna estoneta i és clar fer un poc d'esport, tot plegat ens ajuda a dormir i descansar millor. 

Vos record que dia 15 s'han d'haver entregat els booktubers i tot i que era una tasca de setmana santa, només el m'han entregat cinc persones. Vos record que no és una proposta voluntària de cap de setmana, és una tasca obligatòria. 

A partir de dilluns si vos sembla bé, cada dia penjaré el booktuber d'algun de vosaltres, si algú no vol que pengi el seu que m'avisi per correu i tendrà dret a la privacitat. Només el tendré penjat un dia, i l'endemà ja en sortirà un altre. A veure quins booktubers ens visitaran la setmana que ve... 

ESPER MÉS BOOKTUBERS...