dimecres, 27 de maig del 2020

DIMECRES 27 DE MAIG DE 2020

Bon dia, malgrat ja sigui migdia. Avui tenia una reunió que s'ha allargat molt i per això no vos he pogut contestar els dubtes i correus tan aviat com hauria volgut. 
Ara ja fa dies que no vos dic, que estic molt contenta de la feina que estau fent, de les rutines que heu agafat. Cada dia costa més, és veritat, perquè ara ja podem sortir, fa més calor i es més difícil mantenir el ritme de quan estàvem completament confinats, ens falta menys per descansar, només cal mantenir la constància i el ritme una setmaneta més.
 Vos volia dir que a partir del 8 de juny més o manco, canviarem el tipus de tasques, intentarem fer tasques més lúdiques, manualitats, experiments, propostes no tan acadèmiques, ja que hem treballat molt tots-es i ens mereixem uns dies més relaxats, de fet al mes de juny si recordau feiem sortides,  viatges, excursions, assaigs, natació... com que tot això no es pot fer, pensarem idees més lúdiques. S'admeten suggerències podeu pensar...
Enhorabona per la feina que feis, estic molt contenta de vosaltres...💓💓💓. Seguiu així.


I LA BOOKTUBER D'AVUI, ens presenta una aventura inoblidable per Halloween, molt adequat per llegir ara i abans del Halloween, per afegir MISTERI. Aquest llibre és de la col·lecció  Daniela Diverti Guay.




                                                 LA BOOKTUBER ..... BEA JUGANARU