dilluns, 4 de maig del 2020

DILLUNS 4 DE MAIG DE 2020


Enhorabona a tots aquells que cada setmana fan la proposta voluntària, han fet manualitats, han explicat contes, han millorat els títols, han fet punts de llibres per regalar, han conegut artistes nous (Arcimboldo) i aquest darrer cap de setmana s'han fet científics. Gràcies per participar i engrescar-vos amb tot. Tenim entre nosaltres importants i reconeguts científics que han experimentat amb la densitat dels materials, vos pas el seu currículum i unes fotografies dels seus experiments amb la DENSITAT.

Dra. Bea Juganaru. Investigadora de Cambridge University i guanyadora de l'experiment de l'any sobre densitat als diferents materials. L'estudi que ha obtingut el premi ha estat Density of maherials.




Dra. Judit Moragues. Investigadora de la Oxford University (Regne Unit) actualment treballa en un projecte anomenat Lemon density lab i ha obtingut una distinció especial amb el seu treball de recerca.




Dr. Miquel Suau. Professor de física quàntica a Harvard University (EEUU). Guardonat amb el premi Young Science  about density els anys 2018, 2019 i 2020.