dissabte, 6 de juny del 2020

DISSABTE 6 DE JUNY DE 2020

Hola, supòs que veureu aquest escrit dilluns dematí, és només per recordar el que farem aquestes dues setmanes que ens queden. 
Tal i com vàrem parlar al darrer meet, durant aquestes dues darreres setmanes d'aquest estrany final de curs, cada dia trobareu una PROPOSTA LÚDICA: propostes gastronòmiques, científiques, artístiques, matemàtiques, creatives... . Com que suposadament a partir de dilluns estarem en fase 3 ja se podran fer tutories presencials alguns dies, segons un calendari que ens donaran als tutors-es. Estam a l'espera de les instruccions que dilluns concretarà l'inspector en cada centre, per això ja vos informaré de com farem aquestes classes presencials voluntàries, en grupets petits del 9 al 19 de juny. 

Cada dia, anau igualment i com feieu fins ara, al blog i mirau la proposta del dia i al classroom hi haurà l'explicació. Ja vos ho avanç ara,  la PROPOSTA de dilluns és la que vàrem xerrar "Un pijama amb el pijama", dilluns la trobareu al classroom de català.

Un cop hagueu fet la proposta me podeu enviar pel classroom (o correu) una foto o vídeo(breu) del resultat, o del procés. Jo vos propòs fer la proposta lúdica el mateix dia, però si un no pot perquè no té el material preparat no passa res, consideraré que ha continuat les rutines si en feim al manco la meitat de les que proposi. Ja sabeu que tot i que jo n'estic preparant, accepto les vostres suggerències.

Amb totes les fotos, vídeos que reculli, faré un muntatge perquè també tenguem un record d'aquest excepcional final de curs 2020.

També volia dir que tots aquells que teniu tasques pendents: booktubers, tasques anglès, de naturals, del classroom, liveworksheets... la setmana que ve encara les podeu enviar ja sé que la immensa majoria estau al dia i heu treballat amb molta responsabilitat i  rutina diària, ENHORABONAAA CAMPIONS, estam a punt de creuar LA META... ja la veim. Mirau-la...



EL DARRER ESFORÇ...


El trofeu ja està preparat mirau...

JA NO QUEDA RES....