dilluns, 8 de juny del 2020

DILLUNS 8 DE JUNY DE 2020



Bones a tots i totes, com haureu escoltat o llegit per les notícies durant aquesta fase 3 de la desescalada ja ens permeten fer tutories presencials, en petits grups. Ens han donat un horari dels dies que ens toquen  a cada cicle i hem pensat aprofitar-les amb les mesures recomanades i la durada que ens han establert, per poder fer un repàs presencial dels continguts que hem treballat durant aquest confinament. Això sí, són voluntàries, és decisió de les famílies, l'assistència o no a aquestes tutories presencials.
En total seran 3 dies. Feim dos grups per ordre de llista des de n'Alexandra fins a na Shanna (és a dir els 13 primers de la llista) han de venir el dimecres 10, divendres 12 i dimarts 16 a les 9.15 del matí fins a les 10:15h.. De les 10:15 a les 10:30 se faria la neteja pertinent i de les 10.30 i fins a les 11:30h entraria el 2n grup que aniria del 14 al 26 de la llista, és a dir des de na Maria Lladó i fins a na Maria Vilanova.  Recordau bé, els horaris i els dies que han assignat a 5è. Se pretén evitar la massificació i donar al màxim les garanties de seguretat.

El primer dia heu de dur el quadern de matemàtiques, tornar el llibre "Klaus Nowak", si teniu llibres de la Biblioteca per tornar també. Així mateix cada nin-a haurà de dur els seus estris personals (l'estoig amb llapis, bolígraf, goma (ara no podem compartir res) també han de dur la motxilla perquè pugueu recollir el material vostre que va quedar a l'escola (arxivador, jaquetes...)
Mentrestant seguiu fent feina com fins ara, no descuideu les tasques, ja queda poc per poder descansar i gaudir de l'estiu.

Una abraçada 🥰😍😘