dimecres, 8 d’abril del 2020

DIMECRES 8 D'ABRIL DE 2020

Bon dia,
com estau? supòs que preparats per gaudir a casa d'unes vacances. Hem perdut tots una mica la noció del temps, però vos he de recordar que avui era el darrer dia de classe, avui acabàvem i acabam el 2n trimestre.
El meu consell és que aquests dies de descans, tots, nines i nins, pares, mares i mestres; tots descansem una mica de les pantalles, d'aquesta sobrecàrrega de dispositius a la que sense voler hem estat sotmesos. Ho duim bé,  i ho feim molt bé, però el contacte diari cara a cara, les rialles, les xerrades... això no ho substitueix cap màquina.
Avui tenim les tasques normals que podeu consultar a la pestanya dels deures i com sempre, després les solucions.
Ara bé, vos volia explicar la tasca d'aquests dies, no cal dir que si algú s'ha endarrerit que intenti posar-se al dia avui.  Els que no heu acabat la guia d'en Klaus no vos despisteu, el dia 30 d'abril no és enfora. Per altra banda les mestres de 2n cicle, vos proposam fer l'activitat dels BOOKTUBERS. Ja ho vareu fer l'any passat i sabeu de que se tracta, tot i així vos pos a continuació les instruccions de l'activitat i les passes a seguir per compartir-me el vídeo al meu drive. 
Llegiu bé les instruccions i si teniu dubtes ho demanau. Aquest matí vos diré la data d'entrega, la data de quan m'ho heu de compartir.
DECÀLEG DEL BOOKTUBER


Llegiu també les instruccions per compartir el vostre vídeo amb jo.