divendres, 27 de març del 2020

DIVENDRES 27 DE MARÇ DE 2020

 ALGUNS COMPANYS-ES, S'HAN ANIMAT A COMPARTIR AMB TOTS VOSALTRES ELS SEUS ACRÒSTICS. AQUÍ ELS TENIU,  UNS AUTÈNTICS POETES...


"TOTS-ES SOM POETES"



 M e gusta                                                                     J usto cuando te miro
 I maginar cuando sueño,                                             U n fuerte viento empieza a soplar
Q ue yo juego                                                               D ebajo de mi mano
U n partido de baloncesto                                             I  nscrito está tu nombre
E n el Barcelona,                                                          T e quiero
L o petamos.


J amás habríamos pensado  que                                                               P iensa
Ú n virus                                                                                                  A ntes de crear
L ograra                                                                                                   U na guerra
nmovilizar
A un planeta





O jala todo 
N uestro planeta, estuviera lleno de 
A legría.







Acabam una setmana més de confinament i primer de tot felicitar-vos per com ho portau, sou uns campions, no en tenc cap dubte, amb l'energia que teniu a dintre i estar-se a casa tot aquest temps, és un gran repte  que hem de continuar.



També agrair-vos el correu que gairebé tots-es em vareu enviar durant el dia d'ahir. Me va alegrar molt llegir el que feis i com ho duis, em semblava fins i tot com si vos sentís la veu, les rialles, el vostre humor. Me va encantar la salseta que molts hi posareu a l'hora d'escriure, demostra creativitat i originalitat. Molt bé. 

Durant el dia d'avui vos penjaré unes activitats en línia que m'ha enviat en Martí, però que ja vos aniré pautant per la setmana vinent, són per repassar el tema dels sentits. També m'ha dit que molt content amb aquells que li heu enviat el vídeo del vostre repte de la corda.

El joc lingüístic d'avui, va d' ACRÒSTICS, ui! quina paraula més estranya, una més de les moltes paraules noves que aprenem aquests dies: covid19, confinament, pandèmia, palíndrom i ara acròstic. Quan aneu al joc lingüístic d'avui, que vos record és de castellà, ja veureu que és senzill.

Per la setmana que ve, faré alguns canvis, descansarem dels jocs lingüistics, i en comptes de jocs lingüístics farem cada dia un enigma matemàtic, anirem fent el quadernet de mates (posaré les solucions també), i de llengua vos deixaré temps per poder fer tranquil·lament la guia de lectura d'en Klaus. Crec que els que no heu acabat el llibre, aquest cap de setmana l'heu de deixar llest per dedicar la setmana que ve al treball. 

Dit això no em faré més pesada, a treballar que és divendres i el cap de setmana a la majoria li toca descansar,  si bé alguns vos haureu de posar al dia, ja que estau endarrerits. Jo continuaré corregint...


                                                                                          Bon cap de setmana

Una darrere cosa, durant el cap de setmana les activitats de deures les llevaré i les posaré a Què hi entra? com vaig fer el cap de setmana passat, i així prepararé la setmana vinent.