dimarts, 31 de març del 2020

DIMARTS 31 DE MARÇ DE 2020

Ja hem canviat l'hora, ja ha arribat la primavera, ja ha acabat el mes de març i continuam a casa, i ho fem molt bé, seguint les instruccions dels que en saben més que nosaltres. Tot anirà bé...
Què tal els enigmes? Vareu entendre l'explicació del 2n enigma? El d'avui és més senzill. 
Recordau cada dia d'anglès mirar el Blog de na Joana, ella va posant coses, i ahir vos va proposar una breu expressió escrita perque li envieu al seu correu electrònic, ella corregirà i vos ho retornarà, igual que vàrem fer amb el correu electrònic. Si mirau el seu blog veureu les instruccions, no deixeu l'anglès...🙏.
Els exercicis de repàs de català, estan a la pestanya de català, cal copiar els enunciats (sense faltes) al quadern de català, si alguna cosa no la recordau, repassau els continguts del tema 1. 
El capvespre vos posaré les solucions i com sempre esper que l'autocorrecció sigui perfecta. Per dubtes als meus correus. Gràcies pels acròstics, alguns a part d'artistes, la poesia se vos dóna molt bé, tant si li donau un caire amorós, com de valors... molt bé. Seguiu treballant, a tots ens costa, però no ens queda altra.

                                                               Una abraçada a tots, com aquesta, em veis?