dilluns, 16 de març del 2020

BENVINGUTS TOTS I TOTES

Bon dia, primer d'aquests dies estranys que treballarem des de casa. Per tal d'ajudar-vos una mica més obriré una altra pàgina al bloc on posaré les solucions per  que vos pogueu auto-corregir. Recordau que auto-corregir no és copiar les solucions, és fer-ho i després comprovar i si no està bé refer-ho, només així aprenem.
Recordau també el sistema acordat:
1. Obrir cada dia el bloc de la classe.
2. Consultar la pàgina de DEURES, ara no són deures, ara és la feina a casa que no se fa durant un dia de classe normal. Cada dia hi ha la feina que s'ha de fer durant aquell dematí.
3. A la pàgina del bloc de SOLUCIONARI, hi aniré penjant les solucions. Heu de corregir-vos vosaltres mateixos, ja que a la tornada el volum de correcció serà massa gros i només se farà una repassada de tot per damunt.
4. A la pàgina ANTIVITATS EN LÍNIA, trobareu diferents enllaços per treballar alguns continguts com el relleu, l'accentuació etc... a vegades els enllaços estan molt avall, així que baixau el cursor fins a trobar l'activitat desitjada.
5. A la pàgina UN VIATGE PER... he penjat les dues províncies que tenim pendents: Màlaga i València. Recordau fer bona lletra, un títol i una imatge ( si ara no podeu imprimir per les dificultats que vos pugui suposar, no passa res, quan tot es normalitzi hi posareu la imatge)
6. Per treballar la llengua, català i castellà, també obriré una pàgina JOCS LINGÜÏSTICS allà hi penjaré les activitats de llengua que siguin de caire escrit al quadern. Cada dia hi haurà un joc lingüistic de català i castellà, s'aniran alternant.